Villámgyors és veszélytelen áruszállítás Budapesten

Miért nem fog csalódni, ha a tehertaxi.net szolgáltatásai mellett dönt? Elsősorban azért, mert a megbízható és gyors áruszállítás Budapest utcáin a szakterületünk. Másodszor, mert a gépjárműpark összetétele igencsak jelentős.

Ezen túlmenően, különleges felszereléssel rendelkezünk a drága matracok vagy más olyan tárgyak fuvarozásához, amelyek különleges szállítási feltételeket igényelnek. Flottánk valamennyi autója rendszeres ellenőrzésen esik át, hogy megbizonyosodjunk a járművek kitűnő állapotáról. A járművezetők alapos felvételi eljáráson esnek át. Mindnyájunk tapasztalt, találékony, tisztességes, udvarias, és nem utolsósorban pontos. Csak az ilyen személyzet végezheti el az áruszállítás Budapestről érkező megrendeléseit a megadott ütemterv szerint.

A rakományszállítást a legtöbb esetben a 1,5-3 tonna teherbírású gépjárművekkel végezzük, amelyek karosszéria magassága kényelmes a be- és kirakodáshoz. Ha nagyméretű tárgyat szeretne szállíttatni, mérje meg a hosszát, a szélességét, a magasságát és mondja el a paramétereket az áruszállítás Budapest csapatának!