Oázisélményt nyújtó kerti sövények

Tikkasztó, nyári napokon bizonyára szívesen elvonulnánk egy meghitt, zöld oázisba, ami menedéket nyújt a betondzsungel forrósága elől, testünket, lelkünket egyaránt felüdíti. Pontosan ezt az édeni élményt kínálják az ideális térelválasztókként is szolgáló kerti sövények, amelyekből a Gardencentrum webshopban gazdag választék vár a vásárlókra.

Ha a mediterrán világ báját szeretnénk az otthoni környezetünkbe becsempészni, akkor a babérmeggy az igazán nekünk való növény, ami kevés törődés mellett is, rövid időn belül pompás levélerdővel ajándékoz meg.

A kerti sövények másik csodaszép változata, a szintén gyorsan növekedő, pikkelylevelű leylandi ciprus, belőle az említett virtuális kereskedésben sárga, szürkészöld és tarka változatot is találunk.

A szenvedélyesebb színhatásra vágyók válasszák bátran a vörös fényben izzó Red Robin korallberkenye-fajtát, ami 2-3 év alatt lenyűgöző, tüzes növényfallá fejlődik. A kerti sövények seregszemléjén nem feledkezhetünk meg a tarka levelű ezüstfáról sem, ami a nem mindennapi látvány mellett, kellemes illatával is megörvendeztet.