A Chipmunk bike a kisgyermekes szülők vágya

A futóbicikli előnyeit sokáig lehetne sorolni, a legtöbbet pedig már lassan mindenki ismeri, annyira népszerű lett ez a kis járgány. Ugyanakkor, mint sok más használati cikk és termék esetében, itt is csak akkor fognak kellően érvényre jutni a pozitívumok, ha minőségi példányra szavazunk.

A Chipmunk bike kiemelkedő tagja a széles tanulóbicikli kínálatnak, ugyanis a tervezői, gyártói nemcsak a magas minőségre és biztonságra figyeltek oda, hanem a vásárlói igényekre is. Az első darabok megalkotása előtt, magukat a kisgyermekes szülőket kérdezték meg arról, hogy mik a legfontosabb elvárásaik egy ilyen járgánnyal szemben.

A válaszok összesítése alapján született meg a rendkívül kicsi súllyal bíró, könnyen irányítható Chipmunk bike, aminek állítható az ülése és kormánya. Ez utóbbi még egy szivacsos bevonatot is kapott a még nagyobb biztonság érdekében, így a bicikli okozta sérülésektől sem kell tartani. Természetesen a kerékpározásnak megvannak a maga veszélyei és nehézségei, de a Chipmunk bike semmiképpen sem fogja tetőzni ezeket.