Magasfokú védelmet nyújt a kerti kesztyű

A lakás körül, a kertben, műhelyben munkálkodni sem mindig biztonságos. Sajnos nem lehet előre tudni, hogy mikor sérül a kéz vágás, szúrás, karcolás által. Ezeknek az egyik leginkább kitett testrész a kéz, hiszen ezzel történik a munkavégzés lényegi része. Éppen ezért gondoskodni kell a védelemről a kerti kesztyű használatával.

A megnevezés ellenére, számos esetben viselhető és használható ki az előnye a terméknek, túl a növénytermesztéssel szorosan összefüggő tevékenységeken. Legyen szó gyümölcsösről, zöldségesről vagy egyszerűen csak egy díszkert gondozásáról a kerti kesztyű legyen az első, ami felkerül, mielőtt szerszámot ragadna. Legyen az a rózsák szúrós szára vagy a szeder indája, amit meg kell markolni, a sérülés esélye minimálisra csökkenthető ilyen módon.

A Bradas Pure White poliuretán bevonattal ellátott kerti kesztyű kifejezetten magas vágási és szakadási ellenállással rendelkezik. Nagyon jól rásimul a kézfejre, amiből adódóan a precíziós munkák elvégzését sem hátráltatja. A kertesontozes.hu weboldalon gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt található ideális kerti kesztyű.