Fog implantátum Budapesten három nap leforgása alatt?

A szájsebészeti beavatkozásoktól való félelem sokak előtt nem ismeretlen jelenség. A legtöbbeknek már az is elég, ha a fogorvosi rendelő várójában ülve meghallják a bentről kiszűrődő zajokat.

A jó hír az, hogy a modern technológia egyik legnagyszerűbb vívmányától, az IHDE azonnal terhelhető fog implantátum beültetésétől nincs miért félnünk. Nem jár fájdalommal és kellemetlenséggel a fog implantátum Budapest városában való beültetése, ha a Dental Centert választjuk.

A szóban forgó eljárás garantáltan egy egész életre szóló eredménnyel ajándékoz meg minket. A hagyományos implantátumok beültetése után a gyógyulási idő hosszú, ráadásul fájdalmas időszak is egyben.

Ezzel ellentétben, az IHDE implantátumok beültetése után a páciensek azonnal terhelés alá vethetik az új fogsorukat, a BEMER mágnesterápiának hála pedig nem kell tartaniuk a fájdalmas lábadozástól. A fog implantátum Budapesten 3 nap leforgása alatt beültetésre kerül. A harmadik napon a páciensek elhagyhatják a rendelőt és visszatérhetnek a régi életükhöz.