Használjuk fel ügyesen a száraz terméseket!

Ha szeretjük a természetes kinézetet, akkor a lakásunk is tele lesz ilyen termékekkel. A száraz termés például az asztalok tökéletes dekorációja, mivel minden évszaknak megfelelő dísz készíthető belőlük. Emellett a gyermekek is szeretni szokták, tehát az ő kreatív pillanataikban is elővehetjük.

Itt minden esetben valódi növényt kapunk kézhez, ami lehet zuzmó, virág vagy valamilyen növényi rész. Ha a színeket figyeljük, akkor szintén rengeteg lehetőséget találunk, a megszokott zöldtől kezdve a sárgáig és a pirosig. Sokan úgy használják fel, hogy átlátszó tálat vesznek alapul és abba pakolják a kiválasztott terméseket. Amennyiben inkább a gyermekkel szeretnénk játszani, úgy lapra is ragaszthatjuk, de a zuzmóból gyönyörű kép készíthető.

A száraz termésben az a legjobb, hogy elengedhetjük a fantáziánkat, így bármilyen kialakítás vagy minta megálmodható. Ha pedig meguntuk, akkor újra építhetjük az asztaldíszt, hogy a következő hónap hangulatához is tökéletesen illeszkedjen, miközben nem kell kidobni a terméseket.