Borssal felturbózott makréla konzerv

Az egészséges táplálkozás korántsem jelenti azt, hogy le kell mondanunk a merészebb ízekről, erre kiváló bizonyíték az egyedi fűszerezésű makréla konzerv. Ez a portugál recept szerint készült élelmiszer a környezetvédelmet és a fenntartható halászat támogatását prioritásnak tekintő, nagy múltú Faropeixe gyár első osztályú terméke.

Különlegességét a bors és az olívaolaj találkoztatása adja, amitől az amúgy lágy ízvilágú makréla konzerv pikáns aromával gazdagodik. A csípős finomságokat kedvelő sportolóknak és idősebb személyeknek kifejezetten ajánlott ez a fehérjében gazdag táplálék, de természetesen bárki bátran kipróbálhatja.

Az Íztenger webboltban 120 grammos kiszerelésben rendelhető meg a Naval márkanévvel fémjelzett makréla konzerv, amit – gluténmentes termékről lévén szó – a lisztérzékenyek is kedvükre fogyaszthatnak.

Az említett online áruházban, ugyanez a termék citromos ízesítéssel is megtalálható, de különféle izgalmas fűszerezésű tonhal- és szardíniakonzerveken is felfedezhetjük a piacvezető márka nevét.