Sminkes bőrönd, hogy mindig ápolt legyen

Ha azt szeretné, hogy számos kozmetikai és testápolási terméke biztonságban és rendszerezetten legyen útközben, a sminkes bőrönd mindenképpen szükséges lesz hozzá. A klasszikus kozmetikai poggyászban, a kozmetikumok tisztán és biztonságosan tárolhatóak utazás közben.

A sminkes bőrönd rúzsok és szájfények, szemhéjfesték, szemceruzák és szempillaspirálok, púder, napkrém, testápoló, sampon és tusfürdő otthonául is szolgálhat. Elegendő helyet biztosít az ékszereknek és fésűknek. A táskán belül kis rekeszek és zsebek találhatóak, így a termékek nemcsak biztonságosan, hanem áttekinthető is

. A legtöbb modellt kemény héjú polipropilén tok borítja, ami két retesszel záródik és kombinációs zárral rögzíthető. Egy sminkes bőrönd térfogata 14 liter is lehet. A méretei azonban valamivel kisebbek, mint egy hagyományos kézi poggyászé.

Ehhez képest, általában nincsenek kerekei, hanem vállpánttal szállítják. A kiváló minőségű modellek nemcsak vízállóak, hanem érzéketlenek a nedvességre és a porra egyaránt.