A Güde rönkhasító minden tekintetben megbízható

A kerti munkálatok szinte egész évben aktuálisnak mondhatóak, ezért jobb idejében felkészülni a gépek terén is. A Güde rönkhasító hű bajtárs a kemény munkák során, ami elsősorban otthoni használatra alkalmas. Elsősorban egy kuglihasító gépezetről van szó, ami abban tud nagyot alkotni, ahol éppen az emberi erő már fogytán van.

Lerövidíti a munkaidőt, továbbá nagymértékben megkönnyíti a faágak, gallyak és kisebb rönkök feldarabolását. A Güde rönkhasító erőteljes szerkezet, 8 tonnás hasítóerővel van felszerelve. Használata felhasználóbarát és egyszerűen elsajátítható.

Akik kerttel, nyaralóval, gyümölcsössel rendelkeznek, azoknak mindenképpen ajánlatos beszerezni ezt a modellt, mivel ezután csak ezzel lehet az életet elképzelni. A Güde rönkhasító robosztus szerszám, de ez szükséges is a megfelelő teljesítmény eléréséhez.

Az ára a magasabb kategóriát képviseli ugyan, mégis teljes mértékben megéri a befektetett összeget. Hosszú évekig stabilan fog működni, valamint tényleges időt és energiát spórol meg egyszerre.