Tesztoszteron növelés különböző módon

Mindenekelőtt azt kell megemlíteni, hogy egy férfi nemi hormonról van szó, ami számos funkciót lát el. A tesztoszteron növelés rendkívül fontos, hiszen a kor előrehaladásával a szint drasztikusan lecsökkenhet. Ebben az esetben olyan tünetek tapasztalhatóak, mint a depresszió, az elhízás, az izomgyengeség, az erekciós zavarok, a gyakori fáradtságérzet és levertség, sőt, csökken a nemi vágy és az állóképesség.

Ezt a hormont a női szervezet is termeli, viszont sokkal kevesebb mennyiségben. A tesztoszteron növelés életmódváltással és különböző táplálékkiegészítőkkel eredményes lesz.

A rendszeres edzés hozzájárul a szint természetes módon történő emeléséhez, ami elősegíti az izomnövekedést, valamint a szexuális teljesítőképesség fokozását. Az intim együttlétek száma hatással lehet a dologra, ezért törekedni kell arra, hogy minél többet legyen együtt a párjával.

A tesztoszteron növelés kapcsán az alvás is lényeges szerephez jut, mivel ekkor olyan hormonális folyamatok mennek végbe, amelyek befolyásolják az életvitelt.