Yamuna SLS és parabének nélkül

A natúrkozmetikumok gyártójának szenvedélye az egészséges és környezetbarát életmód. A Yamuna több éve osztja meg velünk azt, amihez a legjobban ért: a természetes összetevőket tartalmazó kozmetikumokat. Mindennap bebizonyítja, hogy az ápolás lehet természetes, egészséges, hatékony és minden érzékszervet stimuláló.

A termékei még az érzékeny bőrre is alkalmasak. A Yamuna natúrkozmetikumok 100%-ban természetes összetevőkből készülnek. Használhatóak önálló termékként vagy egy kézzel készített szépségrecept összetevőivé válhatnak.

Segítségükkel természetes anyagokon és olajokon alapuló bőrradírokat, samponokat, szérumokat, tonikokat vagy testápolókat készíthet. Válassza a természetes összetételű kozmetikumokat és szeressen bele a bennük rejlő gyengéd hatásba, növényi kivonatokba, ásványi anyagokba és vitaminokba!

Ha értékeli az SLS- és parabénmentes kozmetikumokat, akkor jó helyen jár! Bár ezek elfogadható összetevők a kozmetikumokban, webáruházunkban a Yamuna termékek széles választékát találja, amelyek nem tartalmazzák ezeket és sok más gyakori összetevőt.