Felesleges költségektől óvja meg Dwornik Marek európai szabadalmi ügyvivő

A meglévő használatiminta oltalmak olyan védelmi körrel rendelkezhetnek, ami potenciális akadályt jelenthet a későbbi találmányok hasznosítása ellen. Ezért fontos, hogy már a korai szakaszban, mielőtt túl sok időt és pénzt fektetne a találmányába, áttekintést szerezzen azokról a jogokról, amelyek Önt érinthetik.

Ki segíthet Önnek ebben? Dwornik Marek európai szabadalmi ügyvivő elemzést és vizsgálatokat végez a szabadalmi bejelentésekkel, valamint a bejelentések megfogalmazásával, benyújtásával és feldolgozásával kapcsolatban. Széleskörű tapasztalattal és ismeretekkel rendelkezik a területen releváns folyamatokról, mind hazai, mind nemzetközi szinten.

Dwornik Marek európai szabadalmi ügyvivő szorosan figyelemmel kíséri a technológiai fejlődést, részletes és naprakész ismeretekkel rendelkezik a szabadalmak nemzetközi bejegyzése és érvényesítése terén. Szorosan együttműködik ügyfeleivel és gondoskodik az üzleti igényeikről. Ha Dwornik Marek európai szabadalmi ügyvivő segítségét kéri, csökkenti a későbbi konfliktusok, jogi eljárások és kártérítési igények kockázatát.