Újrahasznosított papírból készült etikett címke

A környezettudatos technológiák és fenntartható megoldások a címkézés területén is egyre népszerűbbek. Az ebben éllovas Avery Zweckform gyártó az egyik legfontosabb feladatának tartja az az ökológiai és társadalmi felelőségvállalást, ami az etikett címke előállításában is maximálisan megmutatkozik.
A németországi gyártó eldöntötte, hogy 2025-ig minden egyes öntapadó címkéje meg fog felelni a fenntarthatósági kritériumoknak úgy, hogy a matricák ökológiai lábnyoma a lehető legkisebb lesz. A vállalat újrahasznosított papír etikett címke produktumai teljes mértékben megfelelnek már most a környezetvédelmi előírásoknak, és kompatibilisek az összes lézer-, illetve tintasugaras nyomtatóval.

Az újrahasznosított papír etikett címkéket klórmentes eljárással fehérítik a cég szakemberei és vízzel oldható ragasztóval állítják elő. Sőt, még a kellékek csomagolásakor is figyeltek a környezetvédelmi szempontokra, amit igazol a tény, hogy az újrahasznosított kartonból készült. A gyártás során a rendelkezésre álló papírhulladék újra felhasználásra kerül, de nem akármilyen módon.
A lényeg, hogy egy cseppet se csökkenjen a végső termék minősége, illetve az ár is a megszokott legyen.  Az újrahasznosított öntapadós etikett címke tartozékok a fenntartható és környezetbarát termelést tökéletes szimbolizálják.
Hol kaphatók ezek a környezetbarát címkék? Egy óriási kínálattal vár minden kedves vásárlót a hazai Etikett Címke Shop, ami a Webmaxx internetes áruháza. A kollégák rövid határidővel vállalják a legegyedibb elképzelések alapján megálmodott címkék gyártását. Az újrahasznosított, környezetbarát etikett címkék manapság nagyon felkapottak.