Színátmenetes fonal a kísérletező kedvű személyeknek

Napjainkban újra divat a kötés és ezt a változatosabbnál változatosabb fonalak is alátámasztják. A kínálat szerteágazó, különleges darabokra is rábukkanhatunk, mint amilyen a látványos színátmenetes fonal. Igazán egyedi megjelenéssel rendelkező kellékről van szó, ahol egy gombolyagon belül elképesztően gazdag színkavalkád köszön vissza ránk.

Saját kreativitásunk a felszínre törhet általa, itt ugyanis nincs szabály. A színátmenetes fonal gyapjúból készül, így a textúrája minden esetben finom és kellemes tapintású. Függetlenül attól, hogy kötjük vagy horgoljuk, a különböző tónusok egyedi és megismételhetetlen módon segítik egymást, hogy a végén páratlan egységgé állhassanak össze.

Amennyiben színminta segítségével szeretnénk megalkotni egy darabot, akkor érdemes odafigyelnünk arra, hogy az adott minta milyen szemsűrűség ismétlődésével hozza el a kívánt külalakot. A kísérletező kedv és a színátmenetes fonal találkozása nyomán extravagáns darabok születhetnek. Minden termék Oeko-Tex tanúsítvánnyal rendelkezik.