Részecskeszűrő regenerálás: Hogyan és mikor?

Egyik napról a másikra azt fogjuk észrevenni, hogy csökken a teljesítmény és nő a fogyasztás, majd szép lassan más gondok is adódhatnak, ha nem vigyázunk! A részecskeszűrő regenerálás sok esetben segíthet és ehhez nem kell autószerelőnek lenni.

A JLM olyan termékeket fejlesztett ki, amelyek kímélik a motort és mindig szinten tartják az ideális teljesítményt, ráadásul már nem lesz olyan falánk, mint a részecskeszűrő regenerálás előtt. A városi forgalom és a rövidebb távok nem tesznek túl jót a motornak.

A rendszeres lassítás, gyorsítás azt fogja eredményezni, hogy a részecskeszűrő lassan elkezd eltömődni. Kezdeti stádiumban segíthet, hogyha egy hosszabb távon odataposunk az autónak. De egy régi motor esetében, a részecskeszűrő regenerálás csak különleges adalékanyag hozzáadásával fog sikerülni.

Szerencsére nem kell tovább keresgélni, mert a jlmshop.hu számos kiváló terméket kínál annak érdekében, hogy minden autós karban tudja tartani a motor állapotát. A részecskeszűrő regenerálás nagyban csökkenti az üzemanyagrendszer meghibásodás esélyét.