Online rendelhető Jack Reacher könyvek

Sokan vádolják a hollywoodi filmgyártást azzal, hogy nagyon kevés manapság az eredeti ötlet. A forgatókönyvírók sokszor egy regényt vesznek alapul, mint tették azt például a Gyűrűk ura trilógiával, de ebbe a kategóriába tartoznak a Jack Reacher könyvek is. Kevesen tudják, hogy Jack Reacher figuráját valójában Lee Child, amerikai író találta ki.

A Jack Reacher könyvek lebilincselően izgalmasak és bemutatják azt a korszakot, amikor a főhős még katonai rendészként járta be az Egyesült Államokat.

A filmváltozat elég vegyes kritikákat kapott, nem volt átütő siker, de az szinte már megszokott a könyvadaptációk esetében, hiszen a főhőssel csak nagyon ritkán lehet azonosulni egy 90 perces produkció alatt. A könyvekben azonban megismerhetjük a teljes személyiségét, motivációját, vívódásait.

Ezen kívül, a Jack Reacher könyvek bemutatják azt az oldalát is az USA-nak, amit a filmből nem ismerhettünk meg. A köteteket megrendelhetjük egyenként, de lehetőség van hármas csomagban is megvásárolni, ami még inkább megéri.