Pöttyös harisnya lapos varrással

A különféle mintázatú harisnyák időről-időre visszajönnek divatba, de olyanok is vannak, amelyek soha nem mennek ki. Egyik ilyen típus a pöttyös harisnya, amelyiknek diszkrét változatai folyamatosan a módi darabjaihoz tartoztak.

Ha igazán színvonalas harisnyát szeretne vásárolni, amelyik nem megy tönkre egyetlen használat során, akkor azt tanácsoljuk Önnek, hogy keresse fel a gabriellaharisnya.hu webáruházat, ahol hatalmas felhozatalt talál! Ebben lelhető fel a Puntina pöttyös harisnya is, ami duplán burkolt Lycra szálból készült, pamut betéttel, nadrágerősítés nélkül, lapos varrással.

A termék fényes pöttyös változatban is megtalálható a webáruház kínálatában, Puntina lurex pöttyös harisnyanadrág elnevezéssel.

Az összetétele 85% poliamid, 15% elasztán. Kényelmes viseletet ígér és valódi eleganciát kölcsönöz ez a 20 DEN fonalvastagságú termék a viselőjének. Bézs és fekete színben vásárolható meg, az előbbi nappali, utóbbi pedig esti viseletre ideális választás. A pöttyös harisnya folyamatosan divatban van, ezért bátran válassza ezt!