Mire kell figyelni pillangókés használatánál?

Míg régebben teljesen elfogadott volt, hogy a férfiak legtöbbje bicskát hordott magánál, hiszen ennek használatával fogyasztották el az ebédjüket, vagy bármi egyéb tevékenységre alkalmazták, addig ma már nincs ilyesmi. Bár léteznek nagyon modern és igen veszélyes pillangókések, csak kevesek rendelkeznek ilyennel. A pillangókés a Fülöp-szigetekről ered valamikor a 800-as évek környékéről (forrás: www.ezkes.hu).

Napjainkban is kétségkívül optimális volna önvédelemre, hiszen a kellék látványos nyitása-zárása pszichikai ráhatás az ellenfélre, azonban magyarországi közterületen történő viselése szigorúan tilos, mert közbiztonságra veszélyes eszköznek minősül. Mindazonáltal sok férfi vágyik egy ilyen darabra, amit meg is vásárolhat az ezkes.hu webáruház termékpalettájáról. Esztétikus kidolgozású darabok kaphatóak ebben az online üzletben, de a megvásárolt pillangókés használatánál tudni kell, hogy a biztonság minden más szempontnál fontosabb!

Aki be akar szerezni egy példányt, annak ideális döntés lehet a felhozatalban található Böker Plus Balisong Tactical Big pillangókés, a drop-point formájú hagyományos modell. 440C-es pengével, G10 betétekkel, rozsdamentes acél markolattal és övcsipesszel van ellátva, de ez utóbbi eltávolítható, ha a tulajdonosának nincs rá szüksége. Viszonylag nagy mérete ellenére könnyen kezelhető ez a pillangókés, vagyis kényelmesen használható. Az összes tulajdonságáról tudomást lehet szerezni a weboldalon, ahol a termék fotója mellett elolvashatók ezek. Egyszerűen megrendelhető a webshopból, ezt követően a kiszállítási idő 2-5 nap.

Természetesen egyéb modellek is felfedezhetők a kínálatban, így mindenki megtalálja az igényeinek legjobban megfelelő darabot. Vannak olcsóbb és drágább típusok egyaránt. De mindenképpen célszerű a kés tökéletes használatának elsajátításához vezető utat gyakorlókéssel elkezdeni a sérülések elkerülése érdekében. Ilyen modellek szintén kaphatóak a webáruházban, tehát elsőnek érdemes egy ilyen megvétele mellett dönteni, és csak aztán profi modellt választani.