Milyen pénztárgépet vegyek? – Tippek vásárlás előtt

pénztárgép
Pénztárgép

Saját vállalkozás indítás néhány hét alatt? Bárcsak ennyire egyszerű lenne a dolog! Sajnos a modern kor számtalan új kihívást hozott magával. Bár sokan vannak, akiknek álma egy saját kis üzlet megnyitása, de ehhez több dologra lesz szükség, valamint nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy a piaci környezet már jóval kevésbé támogató, mint volt az több évtizeddel ezelőtt.

A rendszerváltás után még bevett szokás volt, miszerint kiment valaki külföldre, ott kellő tapasztalatot és tőkét szerzett, majd pedig hazaérkezve befektette mindkettőt, hogy megteremtse a stabil jövőjét. Ez a világ már elmúlt. A lehetőségek hatására nagyon sokan váltak cégvezetőké, ami egyszerűen szólva telítette a piacot.

Ennél fogva, ma már nagyon komoly harcot kell vívni a konkurenciával, mert a vásárlók száma korlátozott és mindenki többnyire ugyanazokra a felhasználókra pályázik. Természetesen, ettől még a stabil tőkével és kellő marketingstratégiával bele lehet vágni a feladatba, csak tisztában kell lenni a nehézségekkel. Az üzletnyitáshoz, a megfelelő berendezések között, a kiváló pénztárgépre ugyanúgy szükséged lesz.

Milyen a jó pénztárgép, amire megéri lecsapni?

Amikor szóba kerül a kassza vásárlása, akkor a költségek mellett, legalább annyira meghatározó a funkcionalitás is. Legyen tehát kompakt, könnyen kezelhető, végezze gyorsan és pontosan a nyomtatást. Előnyös továbbá, ha a papírcsere pár mozdulattal elvégezhető.

A nagy és megvilágított kijelző sem hátrány, akárcsak a további kiegészítő egységek hozzáilleszthetősége, amilyenek a vevő kijelzők, mérlegek, vonalkód olvasók. A CMO kínálatában elérhető CashBox és a Fiscat pénztárgép termékcsalád tagjai garantáltan megfelelnek az említetteknek, így megéri ezekben gondolkodni. De még ez sem elég!

A gép mellé társuló ügyfélszolgálat legalább olyan fontos, mint a pénztárgép maga. Ezt jó, ha igénybe tudod venni már a kiválasztás során, valamint a későbbiekben is bármikor szükségessé válhat a segítség igénylése. Amit használsz, az meg is fog hibásodni, ezért jó, ha magad mögött tudod a profi és gyors segítséget, amelyik mindig startra kész.

CMO pénztárgép csomagkonstrukciók

Mindig van egy olyan kérdéskör, hogy a vásárlás vagy a bérlés az ideálisabb? Ez meghatározza azt is, hogy mennyire könnyen tudsz számítani az alkalmi segítségekre a jövőben. Amennyiben a saját tulajdonodban akarod tudni a készüléket, akkor a beüzemelést követően, minden felelősség a tiéd.

Meghibásodás esetén számolnod kell a plusz kiadásokkal, még akkor is, ha kiváló szervizháttér van a készülék mögött. Ellenben, a bérlés ideje alatt örök garanciát kapsz, ami máris kedvezőbb képet mutat. Nem kell félned a bérleti díjtól, mert azt a különbözetből, amennyibe eredetileg a készülék kerül, könnyen kitermelheted.

Érdemes tehát ezen elgondolkodnod. A CMO weboldalán remek ajánlatokat kapsz, ezek között kedvedre válogathatsz. Itt minden pénztárgép megfelel az aktuális NAV előírásoknak. Kapható fix telephellyel, de akár mobil változat is. Mindenekelőtt pedig profi szakemberek fognak a segítségedre lenni a kérdéseid megválaszolásában. Tedd fel azokat bátran!