Különböző igényeket elégít ki a bébiőr

Tartsa szemmel és füllel kisgyermekét! A bébiőr teljes nyugalmat nyújt, hogy csemetéje biztonságban van, akár szundikál, amíg Ön pihen, akár játszik a kiságyban, amíg a házkörüli teendőkkel foglalkozik.

Egy kisbaba nevelése időnként bizonyára megterhelőnek tűnhet, de a mai hi-tech bébiőrök számos hasznos funkcióval vannak ellátva, amelyek mind arra szolgálnak, hogy a dolgok gondtalanabbá és egy kicsit könnyebbé váljanak. A kínálatunkban számos vezető márka minőségi modelljei szerepelnek.

Egyes intelligens videó- és hangmegfigyelők, akár távoli hozzáféréssel és ingyenes alkalmazással is rendelkeznek, így a szülő egyetlen percre sem marad le arról, hogy mit csinál a szeme fénye.

A piacon számos különböző típus létezik, az egyszerű hangfigyelőktől kezdve, amik értesítést adnak, ha a kisbaba sír, a hagyományos monitorokon át a legmodernebb mozgáskövető eszközökig, amik jelentést tesznek a kicsi szívritmusáról és légzéséről. Némelyik bébiőr olyan extra funkciókat is tartalmaz, mint például az éjjeli lámpa.