Miben más a térítéses nemzetközi betegszállítás?

Sajnos, az életben nagyon sok baj történhet, a betegségek, balesetek szinte napirenden vannak és gyakran előfordul az is, hogy egyik országból a másikba kell szállítani a beteget. Nem egyszerű az ilyesmit megoldani a családtagoknak, főleg, ha a sérült személy speciális ellátásra szorul az úton is, amiben az állami mentőautók segítséget nyújtanak, de lehet, hogy sokat kell várni. A térítéses nemzetközi betegszállítás több szempontból is képes többet nyújtani. Biztonságos és bármikor elérhető szolgáltatás, egyetlen telefonhívás elegendő és a mentőszolgálat munkatársai a betegek rendelkezésére állnak.

Az Aranylélek és Aranyszív Ambulancia elérhetőségei megtalálhatóak az aranyszivambulance.hu weboldalon. Súlyos sérülés, megbetegedés esetén külföldre vagy onnan haza történő szállítást vállal, persze az úton a beteg állapotának megfelelő orvosi ellátást is biztosítja. Ha kórházba kell a pácienst szállítani, mentőorvosok és mentőautót kísérő ápolók segítenek mindenben a bajba került embernek, valamint a hozzátartóknak.

Speciálisan felszerelt mentőkocsival történik a transzport, tehát akkor sincs gond, hogyha nagy távolságra kell vinni a beteget. A szolgáltatás ára igazán korrekt módon van megszabva, ráadásul, ha a páciens a céggel szerződött egészségpénztár tagja, akkor visszaigényelheti a szállítás költségeit. Nagy terhet vesz le a hozzátartozók válláról az Aranylélek és Aranyszív mentőszolgálat, ezért érdemes hozzájuk fordulni.

Jó tudni, hogy van segítség a bajban és a mentőszolgálat személyzete nemcsak a rájuk bízott páciensek és azok rokonainak egészségével törődik, hanem a lelkükkel is, hiszen a betegszállítások során aggodalmakkal és reményekkel teli emberekkel találkoznak. A mentőszolgálat szolgáltatásainak 3 alappillére van: a minőség, a bizalom és a szolgálatkészség. A páciensek elégedettsége a legfontosabb az Aranylélek és Aranyszív Ambulancia csapatának, ezért a szállítások és az úton történő ellátás magas fokú. Ennek érdekében, a munkatársak rendszeres képzéseken vesznek részt.