Hair transplant nemcsak Nagy-Britanniában

Az öregedést méltósággal kell fogadni, tartja a bölcs tanács. Persze, ha az ember a hetvenedik életévéhez közelít, talán könnyebben veszi a változást, de mi van azokkal a személyekkel, akik már a harmincas években a korai kopaszodástól szenvednek.

A tar fejbőr nem szép látvány, a Hair transplant klinika munkatársai pedig éjt nappallá téve azon fáradoznak, hogy kiköszörüljék a magabiztosságunkon megesett csorbát.

A brit csoport mögött álló személyek külföldön toboroznak elsősorban, viszont a kezelés már nem a szigetország területén történik, hanem a hazánk fővárosában, Budapesten. Ennek az érdekes körülménynek az oka, hogy a budapesti kezeléssel járó költségek jóval olcsóbbak, mint Nagy-Britanniában, a környezetre és az orvosok szaktudására viszont nem lehet panasza még a legigényesebb páciensnek sem.

A Hair transplant gárda a hazai szakemberekkel együtt dolgozva veszi fel a harcot az időnapelőtti hajveszteséggel azért, hogy mi visszatérhessünk az egykori életünkhöz. A kezelés során a fájdalomtól sem kell tartanunk.