Mennyibe kerül egy webáruház elkészítése?

Magyarországon is, mint világszerte mindenhol, egyre elterjedtebb az online kereskedelem, ezért nagyon sokan szeretnék kipróbálni ezt a lehetőséget. Ugyanakkor rengeteg ember mond le a terveiről, álmairól, mivel a webáruház készítését túl drágának gondolja. A Viltor webáruház szolgáltató oldalán remek tájékoztatót találhat arról, hogy milyen költségekkel járhat egy webáruház elkészítése. És ebben a tájékoztatóban nem szerepelnek horribilis összegek, ezt elhiheti.

Ha ezzel a céggel készítteti el az online üzletfelületét, akkor nem kell lemondania az internetes kereskedelemről, hanem egy igazán menő webes boltot indíthat. Természetesen ez attól is függ, hogy milyen profilt indít, milyen termékeket tervez forgalmazni, illetve rengeteget számít a webáruház profi kialakítása. Nos, a viltor.hu portálon bérelhető webshopok pontosan ilyenek, maximálisan felhasználóbarát jellegűek.

Először is minden webshop bérlési ár tartalmazza az összes webáruház funkciót, legyen az bankkártyás fizetés, szállító vagy számlázó integráció, marketingeszköz vagy bármi egyéb. Itt nincsenek eltérő tudású csomagok, tehát senkinek nem kell lemondania valamilyen funkcióról pusztán azért, mert az anyagi lehetőségei nem engedik meg. A webshop csomagok kizárólag a feltölthető termékek darabszámában és az előfizetői időszakban térnek el egymástól. Nyilvánvaló, hogy minél hosszabb az előfizetői időszak, annál költséghatékonyabb az egy hónapra vetített ár.

Továbbá a cég egy nagyon jó lehetőséget biztosít a klienseinek, hiszen a webshop megrendelése előtt 20 napig ingyenes és kötelezettségmentes próbaidőszakot biztosítanak számukra, amelyet szükség esetén meg is hosszabbítanak. Tulajdonképpen a próbaidőszak alatt tesztelt webshop lesz az éles webáruház is, amelyben minden feltöltött adat és beállítás, mint termékek, szállítási és fizetési módok, logó, reklámkép az éles webshopban is megmarad. Fontos információ, hogy ezek a webshopok könnyen használhatóak mobiltelefonon keresztül is, így nagyon sok ember számára elérhetőek.