A kotyogós kávéfőző retro, de nem elavult

Sokan vannak, akik a legmodernebb háztartási gépek világában is ragaszkodnak a régi eszközeikhez. Bár a kotyogós kávéfőző retro hangulatot teremt a konyhában, az ezzel elkészített kávé felveheti a versenyt a legmodernebb készülékek által lefőzött italokkal is.

Ez az eszköz elsősorban azoknak megfelelő, akik nem sajnálják az időt a kávé lefőzésére és szeretik az igazán erős, hagyományos aromákat. Való igaz, hogy a tisztítása nem annyira egyszerű, mint az új típusú kávéfőzőké, azonban nem is kifejezetten hosszadalmas. Remek választás azoknak is, akik csak kávét fogyasztanak a kávéitalok közül. A kotyogós kávéfőző még azok konyhájában is helyet kell foglaljon, akik általában inkább az automata vagy kapszulás változatokat használják. Kis helyen elfér, így az ember magával viheti akárhová.

A kotyogós kávéfőző egyik nagy előnye a kifejezetten olcsó árban rejlik. Bár nem rendelkezik olyan egyedülálló funkciókkal, mint az automata, karos vagy párnás típusok, de az ára is töredéke az újabb változatokénak. A kavegepshop.hu webáruházban rengeteg modell várja a vásárlókat.