Légáteresztő tulajdonságú vízálló ragtapasz

Nagyon sok mindent magunkkal szoktunk vinni, amikor nyaralni, kempingezni indulunk, hiszen bármikor történhet valami, amikor szükség lehet ezekre. Egyik kihagyhatatlan tárgy a vízálló ragtapasz, amit egyszerűen nem szabad otthon hagyni! Bármikor megkarcolhatjuk a kezünket, felsérthetjük a lábunkat és akkor nagyon jó szolgálatot tehet.

Az utazunkshop.hu webáruház kínálatában 36 darabos vízálló ragtapasz fedezhető fel, amelyek mindegyike külön, egyesével került csomagolásra, amit egy műanyag tárolóban lehet tartani. Nem csupán vízálló a termék, hanem latexmentes, hipoallergén, légáteresztő jellegű is.

Méretének köszönhetően, bármilyen utazótáskában kényelmesen elfér, tehát könnyen magunkkal vihetjük, bármerre megyünk. Kisgyermekes családoknál mindig kell legyen vízálló ragtapasz, mert a csemeték gyakran megsérülnek kicsit a nagy játszás izgalmában. Ha vízálló ragtapasz van a térdén vagy a könyökén, attól még nyugodtan fürödhet, lubickolhat a vízben a csintalan lurkó, mert az nem fog leesni a sebről.