Finom bio fogkrém piciknek

Az első tejfogak kibújása máris arra ösztönzi a szülőket, hogy keressenek megfelelő fogkrémet a gyermeküknek. Természetesen a legjobb választás egy kifogástalan minőségű, bio fogkrém. Tévhit azt gondolni, hogy a fogmosást elég elkezdeni 2 éves kor után. A gyenge, pici fogak gondoskodást igényelnek, hiszen az ételektől ugyanúgy szuvasoknak, mint a nagyoké.

A fogmosás rutinját pedig érdemes minél előbb elkezdeni a kicsivel együtt, játékosan. A tejfogaknak megfelelő fogkefe mellett, csakis kellemes aromájú, természetes összetevőjű bio fogkrém beszerzésére kell sort keríteni. A herbarting.hu webshopban finom ízű fogkrémet vehetünk, amit már a legkisebbek is biztonsággal használhatnak.

Náluk ugyanis előfordul, hogy meg-megkóstolják a fogkrémet, sőt, olykor le is nyelik azt. Nem kell félni, hiszen a bio fogkrém nem tartalmaz mást, mint nyugtató kamillát, értékes körömvirágot és lepedéket csökkentő kovasavat. Ezek pedig mind-mind kíméletesen tisztítják már az első fogakat is, hogy a fogszuvasodásnak még csak esélye se legyen.