Kulcsrakész költöztetés Budapesten belül

Kedvező feltételeket keres egy új lakásba történő áttelepedéshez? A költöztetés Budapest vonzáskörzetében fellépő költségei különböző tényezőktől függhetnek. Ez lehet a szállítandó rakományok súlya és mérete, a be- és kirakodásra fordított idő, az érintett alkalmazottak száma, a régi és az új lakóhely emeleteinek száma, a szállító jármű típusa, de a megtett kilométerek is.

Az új lakóhelyre költözés mindig izgalmas és költséges folyamat, viszont megpróbáljuk az ügyfeleinknek a költöztetés Budapest területén igénybevett lehetőségét a lehető legegyszerűbbé, legkedvezőbbé, legkényelmesebbé és pozitív értelemben véve emlékezetessé tenni.

A Servitius a költözéssel járó szükséges folyamatok teljes skáláját ajánlja a megrendelőknek, ideértve a szétszerelést, a csomagolást, a bútorok és felszerelések megfelelő méretű és teherbírású autóba történő bepakolását, majd a rendeltetési helyre történő szállítását, kipakolását, igény esetén összeszerelését. A költöztetés Budapesten csak pozitív érzelmeket hagy maga után, ha minket választ! A professzionális rakodók és sofőrök szolgáltatásai segítenek abban, hogy a feladatokat a lehető legrövidebb időn belül és a legalacsonyabb költségek mellett oldjuk meg.

A bútorok és a berendezések össze- és szétszerelését az üzemeltetési szabályoknak, a gyártó utasításainak megfelelően végezzük el, továbbá gondoskodunk minden háztartási cikk biztonságáról. A kulcsrakész költöztetés Budapest városában magába foglalja a szállítással kapcsolatos szolgáltatások teljes körének végrehajtását. Nem kell aggódnia az értékei épsége miatt, hogy azok miként kerülnek át egyik helyről másikra! A költöztetés Budapesten még sohasem volt ilyen egyszerű.