Mitől is függ valójában az autó állapotfelmérés ára?

Sokan tisztában vannak azzal, hogy mennyire fontosnak bizonyul egy kiszemelt verdának a teljes átnézése. Azt azonban már kevesen tudják, hogy a komplett autó állapotfelmérés ára igazából mit is takar. Nos, ha valaki az www.autoallapot.hu céget, választja, amelyik Budapesten és körzetében, Pest megyében, valamint Kecskeméten és körzetében, Bács-Kiskun megyében kínálja ezt a szolgáltatást, akkor 19.900 Ft-tól kezdődik ez.

Nyilván az autó állapotfelmérés ára javarészt attól függ, hogy mit is szeretne megnézetni a járgányon a potenciális evő. Az autó állapotfelmérés ára annak a függvényében is nő vagy csökken, hogy milyen helyszínen történik a munka. Ekkor a cég egyedi árat ad, a megbeszélés szerint.

Az autó állapotfelmérés ára a legtöbb esetben több mindent tartalmaz, akárcsak a fényezés áttekintését és a rétegvastagság mérést, illetve nem marad ki a számítógépes diagnosztika, hibakódok kiolvasása sem. Sőt, a szakértők a fékek és futómű állapotának vizsgálatát is elvégzik. Az áttekintés során nagyon fontos ezeken kívül a motortér ellenőrzése és a gumiabroncsok, felnik vizsgálata.