Így neveld a sárkányodat plüss puha és ölelnivaló

A nagy, robusztus meselények nem minden esetben vannak rossz tulajdonságokkal felruházva. Az Így neveld a sárkányodat plüss is olyan aranyos figura, hogy a kicsik egész éjjel ölelgetnék. Egy ilyen játék társaságában még a legfélősebbek is nyugodtan alhatnak, hiszen Fogatlan egész éjjel vigyáz majd rájuk.

A 3D számítógépes animációs film a bemutatása után szinte napokon belül nagy kedvenccé vált, így nem véletlenül olyan népszerű, az Így neveld a sárkányodat plüss a kicsik körében. A sárkányos film ugyanis nagyon izgalmas, fordulatokban gazdag, a főszereplők pedig bájosak és szeretnivalók. Az Így neveld a sárkányodat plüss a játékboltok nagy bestsellere lett, hiszen minden gyerkőc őt akarta magához ölelni, vele akart játszani, aludni. Ez a kedves kis figura most puha plüss formájában érkezik a gyermekekhez.

Fogatlan tökéletes barát és aranyos alvótárs. Az Így neveld a sárkányodat plüss kifejezetten jó áron megvásárolható a jatekotthon.hu webáruházból. Lepje meg Ön is a szeme fényét eggyel!