Hatásos edzés az InfraShape futópadon

Manapság szinte mindenkinek nagyon fontos a külső. Az internetről, de bármelyik más médiámból is mindig a szépség, a jó alak, a divat követése sugárzik felénk. Nem csoda hát, ha mindent megpróbálunk annak érdekében, hogy a legkönnyebb módszerrel csodás alakra tegyünk szert, akár egy eladó InfraShape segítségével is. Ez az eszköz kiváló társ az alakformálásban. A benne eltöltött félórás edzés is látható eredményt hozhat, már az első alkalom után. A titka a testmozgás és az infravörös fény kombinálásában rejlik.

Az eladó InfraShape gépben történő kardió mozgás hatására az izmok összehúzódása és elernyedése miatt, vákuummozgás kezdődik a testben, ami fellazítja a zsírszöveteket, valamint kitágítja az ereket. Ez pedig gyorsítja a vér- és nyirokkeringést, az anyagcserét. Minél intenzívebb testmozgást végzünk az eladó InfraShape gépben, annál nagyobb lesz az edzésünk hatásfoka, miközben a mozgásszerveinket is ápoljuk, hiszen az infrahő jót tesz. Így, akik a fájdalom miatt ódzkodnak a terheléstől, szintén a módszer követői lehetnek. Az infravörös fényről már régóta tudjuk, hogy jó hatással van a szervezetünkre. Nyugtatja az idegeket, a mozgásszervi megbetegedésekben, fájdalomcsillapításban is szerepe van, valamint felgyorsítja a keringést, az anyagcserét. Ez utóbbi hatását igyekeztek kihasználni az InfraShape futópad elkészítésekor. Korábban már egy kerékpáros változat is készült, ami szintén nagyon jó és ma is megállja a helyét. Az InfraShape futópad annyiban jobb, hogy a mozgás, amit elvégzünk benne, még intenzívebb azáltal, hogy nem ülünk vagy fekszünk egy biciklin, hanem a testünk súlyát is mi tartjuk, így az izommozgás nehezebb.

A berendezés kialakítása azt eredményezi, hogy deréktól lefelé légmentesen zárt kamrában van a testünk, ebben végezzük a testmozgást. Az InfraShape futópad emiatt kevésbé alkalmas a tényleges futásra, de akár félóra gyors sétával is kellő eredményt érhetünk el. A felgyorsult keringésnek és a vákuummasszázsnak köszönhetően, 30 perc alatt 50 gramm zsírtól is megszabadulhatunk, amelyek a legnehezebben edzhető területekről távoznak.