Fülbevaló arany és a drágakő felhasználásával

A fülbevaló régóta ismert kiegészítője férfinak, nőnek és gyereknek egyaránt, több kultúrában már ősidők óta ismert csecsebecse. Az általunk forgalmazott fülbevaló arany felhasználásával készül, méghozzá 14 karátosból.

Ez a legelterjedtebb finomság Magyarországon és a világon egyaránt, ugyanakkor kellő keménységet biztosít az ékszernek, így sokáig lehet viselni gondtalanul. Termékeink között némelyik fülbevaló arany mellett drágakövet is tartalmaz és itt is sok színű, méretű változatból tud válogatni.

A klasszikus sárga arany mellett, a fehér is nagyon népszerű, de az utolsó években a rozé szintén nagyon felkapott lett. Bármelyik változatot is választja a fülbevaló arany típusai közül, abban biztos lehet, hogy ellenőrzött ékszerekről van szó, amit a Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő hatóság fémjelei igazolnak.

Így biztos lehet benne, hogy a jogszabályi előírásoknak megfelelő termékeket vesz át a rendelés után. A webáruházunkban található fülbevaló modellek mindegyike megtalálható a raktáron, sőt, megtekintheti őket Budapesten, a Váci úton lévő ékszerboltunkban is.