Harry Potter kulacs nemcsak a rajongóknak

Harry Potter, a fiatal varázslótanonc sokakat megihletett már. A játékgyártók mellett, a mindennap használt eszközök készítői egyaránt merítenek ihletet a sorozatból. Példának okáért, a Harry Potter kulacs is lehet nagyon menő a rajongók körében. Mivel úgy a könyvnek, mint a filmsorozatnak rengeteg kedvelője van, hát persze, hogy állandóan jelennek meg jópofa dolgok a piacon.

A jatékok, ruhák mellett, ágyneműk, törölközők, tolltartók, iskolatáskák és sok más termék is elárasztotta a boltokat. A mesesgyerekbolt.hu webáruházból megrendelhető Harry Potter kulacs bár nem varázslatos, de legalább varázslós. A címerekkel díszített kulacs remek eleme az iskolatáskának, de a sportoláshoz, kiránduláshoz is kiváló.

A 400 ml űrtartalmú palack BPA mentes műanyagból készül, ezért egyáltalán nem káros az egészségre nézve. A Harry Potter kulacs igazán menő dolog, amit még az iskolakezdés előtt érdemes beszerezni. A webshopban pedig kiváló áron megrendelhető, így nincs is miért késlekedni a megvásárlásával.