Fényhíd a biztonságos közlekedésért

Ezt a terméket általában kiegészítő világításként alkalmazzák. A fényhíd szakember segítsége nélkül is felszerelhető, illetve beköthető. Mielőtt belevágna a dologba, érdemes ellenőrizni a működését, hiszen előfordulhat, hogy szállítás közben megsérül.

Ennek nagyon egyszerű módja van, mégpedig az, hogy az eszköz kábeleit az autó akkumulátorához csatlakoztatja. A piros vezetéket a pozitív, a feketét pedig a negatív pólushoz kell rögzíteni.

Amennyiben mindent rendben talál, vagyis világít a termék, akkor kezdődhet a felszerelés. A fényhíd lehetőleg olyan helyre legyen telepítve, ahol a hátoldala jól tud szellőzni. A kábelezéskor fontos, hogy megfelelő méretű vezetékeket használjon!

Az autóiparban alkalmazott kábelek GPT osztályúak. A munka kivitelezésre ezek tökéletesek lesznek. A termék nagyon népszerű az autósok körében, hiszen sok esetben a halogén fényszórók kevésnek bizonyulnak ahhoz, hogy sötétedés után biztonságosan tudjon közlekedni a járatlan utakon. A fényhíd által jobban és messzebbre lehet látni.