Hair transplant hegképződés nélkül

Szakavatott orvosoknak csak egy rutinfeladatnak számít a hajhagymák beültetése a fejbőrbe. A hair transplant a magyar metropoliszban igencsak kedvező áron hozzáférhető. Az elégedett páciensek száma mára már meghaladja az ezret is.

A klinika több mint 10 éve szolgálja eredményesen a kopaszodással és hajhullással küszködő lakosságot. Mondani sem kell tehát, hogy a szakrendelő dolgozóinak elegendő tapasztalat és szaktudás áll a rendelkezésükre ahhoz, hogy bárki jelentkezhessen egy ilyen veszélytelen, kockázatmentes műtétre.

A hair transplant Magyarországon azért lehet pénzügyileg is könnyebben hozzáférhető, mert a magyar egészségügy bérezési átlaga közelében sincs a nyugati államokéhoz képest. Külföldieknek különösképpen kifizetődő lehet erre a klinikára jönniük.

A hair transplant fájdalommentes lezajlását a FUE módszer is elősegíti, továbbá ehhez párosul a szakorvosok jelentős felkészültsége és a modern technológiai felszereltség is. A műtétek során így hegképződésre sem kell számítaniuk a pácienseknek.