Gurulós állványok masszív szerkezettel

Az elérhetetlen álmainkat ugyan nem fogjuk elérni ezekről az állványokról, viszont annyi biztos, hogy igen hasznosak bizonyos feladatok elvégzése szempontjából.

A gurulós állványok összeállítása némileg több időt vesz igénybe, mint a falhoz támasztani egy hagyományos létrát, viszont korántsem számít bonyolultnak vagy megerőltetőnek. A szétszereléséhez szintén nem szükséges mérnöki diploma.

A gurulós állványokon állva, teljesen biztonságban érezhetjük magunkat, mivel stabil munkafelületet biztosítanak. A kerekek menetes állíthatóságának hála, az egyenetlenebb talajon is stabilizálni lehet a gurulós állványokat, így azok nem fognak eldőlni, miközben rajtuk vagyunk.

A beltérben ritkán fordul elő laza, puha talaj, viszont, ha kint szeretnénk dolgozni, például egy épület homlokzatán, akkor figyelnünk kell, hogy ne tegyük az állványt puha talajra, mert a terhelés hatására megsüllyed és felborul. A Layher gurulós állványok minősége megkérdőjelezhetetlen, a gyártó kiemelkedő tapasztalatának köszönhetően.