A gyermek kerékpárral csak nyerhetünk

A biciklizés művészetének az elsajátítása rengeteg tanulással és összpontosítással jár. Szerencsére a folyamatot a játékra éhes csemeték sokkal inkább szórakozásként élik meg, főleg, ha a gyermek kerékpár is a segítségükre van ebben. A tapasztalt szülők jól tudják, a kis lurkók sokkal könnyebben veszik az előttük álló akadályokat, ha jól érzik magukat.

A gyermek kerékpár biztosítja a lehetőséget a kiváló játékra, miközben a felhasználó észrevétlenül lefekteti a felnőtt biciklizésre való gördülékeny áttérés alapjait. Persze mindez nem lenne lehetséges, ha a gyermek kerékpár nem minőségi alapanyagokból készült volna.

A Chipmunk bringák vázszerkezete például az innovatív technológiának köszönhetően pehelykönnyű, hiszen mindössze 2.6 kilogrammot nyom. Így a gyerkőcök minden nehézség nélkül irányíthatják, de akár a padkán is átemelhetik a gyermek kerékpárt. Mindehhez a pozitív tulajdonsághoz remekbeszabott formatervezés, minden igényt kielégítő biztonsági funkciók és párját ritkító dizájn is társul.