Fonyódi szállás sok extrával

A nyári hónapokban rengetegen mennek el üdülni. Ma már nem feltétlenül kell külföldre utazni, hiszen hazánk területén is rengeteg szép városban lehet pihenni. Fonyódi szállás már néhány kattintással lefoglalható az interneten keresztül.

A weboldalakon részletes leírást találhat a szolgáltatásokról és az árlistáról. Az apartmanok között nagyon népszerű a Hotel Balaton, ami a központban helyezkedik el. Az idelátogatók élvezhetik a különféle wellness szolgáltatásokat, a jakuzzit, az élménymedencét, a merülő és függő fürdőt, illetve a szaunaparkot. A fonyódi szállás minden szobájában megtalálható a minibár, illetve a műholdas TV. Az internet korlátlanul használható, szóval bármikor tölthet fel fényképeket a közösségi oldalakra.

A reggelit, az ebédet, a vacsorát igény szerint elfogyaszthatja az étteremben vagy a teraszon. A fonyódi szállás fel van szerelve légkondicionáló berendezésekkel is. Ha autóval érkezik a helyszínre, akkor az apartman mellett vagy előtt teljesen ingyen parkolhat, így a kocsiját biztonságban tudhatja.