Felgyorsítja a betakarítást az Olimac Drago kukorica adapter

A növénytermesztés egy elég komplex munkafolyamatból tevődik össze, ami magába foglalja a talajnak az előkésztését, veteményezést, kártevők és gyomok ellenei védekezést, majd pedig a termény learatását, begyűjtését annak függvényébe, hogy pontosan miről van szó. Ha gabonáról beszélünk, akkor az Olimac Drago kukorica adapter óriási jelentőséggel bír.

Régebben, amikor még csak kisebb területek voltak bevetve, elég hatékony volt a kézzel történő szedés, de a mai olykor több 100 hektáros területeken ez már szóba sem jöhet. A gyorsaság és egyszerűesség mellett, a kiemelt hatékonyságra kell a hangsúlyt fektetni. Az Olimac Drago kukorica adapter kivételes jellemzőkkel bír, amiket egyenként megismerhetünk a pap-agro.eu oldalon.

A könnyű ötvözetből készült házról, a beállítható horogszögről, az oldalcsigáról, törőhengerekről, kukorica törőlécekről részletes tájékoztatást találunk. Ezen ismeretek birtokában könnyedén eldönthető, hogy az Olimac Drago kukorica adapter kielégíti-e az igényeiket és megtérülő befektetésnek számít vagy sem.