Menyasszonyi ruhák vezető tervezők kollekciójából

Sokan akkor szembesülnek a bőség zavarával, amikor a szalonunkba ellátogatnak. Amikor a menyasszonyi ruhák válogatása elkezdődik, többen nem értik, miért javasoltuk, hogy néhány órát szánjanak a válogatásra és a döntésre.

Még a leghatározottabb hölgyek is elbizonytalanodnak, amikor szembesülnek a választékkal és azzal, hogy az egymáshoz hasonló, de mégis sok apróságban különböző menyasszonyi ruhák közül melyiket is válasszák. Néha a több szem többet lát elv segíthet, de van, amikor kifejezetten zavaró.

Ha a segítők mindegyike mást akar, végül akkora zűrzavar támad, hogy ember legyen a talpán, aki ki tudja választani az alkalomhoz és a menyasszonyhoz legjobban illő ünnepi modellt. Pedig a legfontosabb, hogy ő érezze jól és kényelmesen magát abban amiben van, az egész napos ceremónia alatt.

A menyasszonyi ruhák válogatása közben azt tapasztaljuk, hogy sokan elfáradnak, belezavarodnak az anyagokba, színekbe és stílusokba. Ezért igyekszünk tapasztalataink alapján javaslatokat tenni. Ezt olykor elfogadják, de nem minden esetben, hiszen nem kötelező.