Kerti virágok csodás szimfóniája

A szebbnél szebb kerti virágok színgazdagsága és illata a hétköznapok egyformaságában is különös erővel hat, felüdít, új energiákkal tölt fel, ha elfáradunk. Ezek a tündéri növények tavasztól őszig ékesítik az otthoni életterünket, majd téli pihenőjük után ismét kihajtanak.

A kerti virágok lenyűgöző seregében, a bájos hóvirágok és ibolyák az előfutárok, azonban a jácintok, tulipánok sem váratnak sokáig magukra, hogy aztán a nyári hónapokban az évelő növények egész szimfóniája varázsoljon el újra meg újra. De a hideg beköszöntésével sem kötelező, hogy a házunk környéke a hervadásról, elmúlásról meséljen.

Ettől a lehangoló látványtól védhet meg a decembertől kikeletig nyíló fehér szépség, a hunyor vagy a színes alpesi hanga. A Gardencentrum internetes növénykereskedésben, a felsorolt kerti virágok közül valamennyi megtalálható. Természetesen nem csupán az említettek.

Olyan különlegességek is vásárlóra várnak ebben – a növények gondozásában szakszerű segítséget is nyújtó – online kertészetben, mint a gömb alakú, kék szamárkenyér vagy a cseresznyepiros cickafark.