Esküvői vacsora menü: milyen fogásokkal érdemes várni a vendégeket?

Mindenki azt szeretné, hogy az esküvőjén a vendégei nagyon jól érezzék magukat, remekül szórakozzanak és elégedetten távozzanak, és ha lehetséges, akkor minél később. A siker egyik titka a megfelelő, ízletes és különleges menüsor, ugyanis ha ez ízlik a meghívottaknak, akkor minden más tetszeni fog. Közel sem egyszerű feladat összeállítani egy jó esküvői vacsora menüsort.

A vendégváró falatokkal tesszük az első benyomást, ezt fogyasztják az esetleg hosszadalmas utazást követően, természetesen, az evés előtti néhány kupica röviddel is kínálni kell a vendégeket, ami meghozza az étvágyukat. Tehát a vendégváró ételek ugyanolyan fontossággal bírnak, akár az ünnepi vacsora. Amennyiben nem volna semmi ötlete a vendégváró és az egész ünnepi menü tartalmát illetően, akkor érdemes felkeresnie az eskuvonkhelyszine.hu weboldalt.

Itt megismerhet egy csodálatos esküvői helyet, a Fenyőharaszt Kastélyszállót, ami amellett, hogy ideális helyszín a nagy eseményhez, üzemeltetői még egy gazdag listát is elhelyeztek a portálon, amiből lehet válogatni. Az esküvői étkezés egyik legfontosabb tényezője a vacsora összeállítása. Ez lehet hagyományos, vagyis ültetett tálszervizes, amikor az ételeket az asztalhoz viszik a felszolgálók, de dönthetnek a svédasztalos mellett is. Ebben az esetben a vendégek egy büféasztalról választhatják ki a számukra megfelelő falatokat. Van még egy nagyon fontos szempont az esküvői vacsora tekintetében!

Mint tudjuk, ahány ember, annyiféle ízlés, ezért célszerű többfajta ételt a meghívottak elé tenni, hogy mindenki a leginkább fogára valót választhassa ki. Lényeges arra is gondolni vendéglátóként, hogy a szórakozás, táncos mulatozás közben a vendégek megéheznek, ezért tanácsos az éjféli étkezést is beütemezni. Ez lehet sült kolbász, tejfölös töltött káposzta, marhapörkölt nokedlivel, pincepörkölt, sajtpult, virsli vagy magyaros hidegtál. Persze a vendéglátók szabadon választhatnak a felszolgálni kívánt ételek közül. Érdemes felvenni a kapcsolatot a Fenyőharaszt Kastélyszállóval.