Egyre kedvezőbbek az alumínium redőny árak

Már ránézésre is prémium minőségről árulkodnak. Az alumínium redőny árak ennek ellenére kifejezetten kedvezőek, amennyiben azt is számba vesszük, hogy milyen időtálló befektetés.

Nemcsak 1-2 évre vásárolunk alumínium redőnyt, hiszen ezek több évtized múlva is tökéletesen betöltik a funkciójukat. A gurtni cseréjén kívül, gyakorlatilag nem igényelnek semmilen karbantartást.

Az elszíneződés veszélye sem áll fent, ezért több év elteltével sem kell attól tartanunk, hogy kifakul, megkopik vagy bármi más történne a lamellákkal, ami miatt elcsúfítaná az épület arculatát. Sokan szeretik alvás közben, hogyha teljes sötétség honol a helyiségben. Az alumínium redőnnyel ez gond nélkül megoldható.

Az alumínium redőny ár annak alapján változik, hogy mekkorák az adott nyílászárók, amelyekre felszerelésre kerülnek. A szinterezésnek köszönhetően, a lamellák bármilyen színre színezhetőek azért, hogy még jobban illeszkedjenek az épület dizájnjához. A hőszigetelő tulajdonsága a precízen illeszkedő lamelláknak köszönhető, amelyek szigetelő habbal vannak megtöltve.