Egyre népszerűbbek a pályázatfigyelő szolgáltatások

A legtöbb vállalkozónak szüksége volna valamilyen forrásra ahhoz, hogy a cégét tovább tudja fejleszteni, de sajnos nem olyan egyszerű dolog manapság pénzhez jutni. Az európai uniós pályázatok hátránya az, hogy nem mindig akkor van a kiírás, amikor a vállalkozónak szüksége volna rá, és tulajdonképpen ideje sincs arra, hogy figyelje a lehetőségek megjelenését. A Forráscentrum ingyenes pályázatfigyelő oldalként is működik.

Remek szolgáltatás ez, hiszen így cégtulajdonosként Önnek nem kell ezzel foglalkoznia, nyugodtan dolgozhat, mert a szakértők azonnal szólnak, ha valamilyen forráslehetőség kínálkozik. Ráadásul a pályázatfigyelési szolgáltatás és a felvilágosítás az ügyfelek által elérhető, vissza nem térítendő forrásokról díjmentes a Forrás Centrum Kft. esetében. A forrascentrum.hu portálon Ön is feliratkozhat az ingyenes pályázatfigyelésre, mindössze a nevét, az e-mail címét, telefonszámát, valamint a cégének a nevét szükséges megadnia ehhez.

Fontos információ, hogy a Forrás Centrum Kft. munkatársa telefonon veszi fel a kapcsolatot az ügyfelekkel, a továbbiak megbeszélésének érdekében. A pályázatokról, hitelekről és kockázati tőkéről szóló hírlevelet általában havonta egyszer küldik ki az ügyfeleiknek. Magától értetődik, hogy amennyiben fontos esemény történik, mint például új pályázati kiírás vagy kedvező hitelkonstrukció jelenik meg, arról azonnal tájékoztatják a szakemberek a feliratkozottakat. Ha megvan a megfelelő lehetőség, akkor lehet pályázni, amiben a cég szakértői szintén hatalmas segítséget nyújtanak a klienseiknek.

A pályázatírás feladatát azonban már nem ingyen, hanem sikerdíjas konstrukcióban végzik. A dokumentációt rendkívül profi módon készítik el, hiszen ez kulcsfontossággal bír. A magas szakértelemmel, ügyességgel megoldott dokumentáció jelentősen megnöveli az adott pályázat elnyerésének lehetőségét, ezért célszerű a szakemberekre bízni ezt a lényeges feladatot. Legyen az Ön cége is az EU pályázatok nyertesei között, és fejlődjön, szépüljön, hogy hosszú évekig tudjon tökéletesen működni!