Monopoly társasjáték rengeteg változatban

A legtöbb szülő olyan társasjátékokat választana a gyermekeinek, amelyek szórakoztatóak és készségfejlesztőek egyszerre. A világszinten népszerű Monopoly társasjáték hihetetlenül izgalmas, fordulatos és közben még a pénzügyi intelligencia is fejlődik. A szülők azt szeretnék, hogy a gyermekük minél hamarabb megismerje a pénz és a különböző javak értékét.

A pénzzel, javakkal való okos gazdálkodást már zsenge korban érdemes eltanulni, hiszen mindig szükség lesz rá. A pénzügyi intelligencia fejlesztése a 7 év feletti gyerekeknél nagyon fontos, hiszen ezáltal lesznek képesek majd a bevételeiket okosan felhasználni. A Monopoly társasjáték segítségével a lurkók felfogják a pénz értékét, ennek forrásait, ami egy egész életre hasznos tudást jelent. A társas remekül alátámasztja, hogy az egyszerűbb gazdasági fogalmakat könnyedén és játékosan el lehet sajátítani.

A Monopoly társasjáték annyira közkedvelt, hogy az alaptípusán kívül, ma már számtalan változata elérhető. Rengeteg tematikával előrukkoltak a gyártók, így a megunhatatlan klasszikus mindig naprakész.