Csodálatos Völgy Apartman Eger területén

Állatbarát szállást keres hazánkban? Ha ezt a cikket olvassa, akkor nagyon jó helyen jár, mert a következő pár sorban bemutatásra kerül egy olyan szállás, ami állatbarát! A Völgy Apartman Eger városában található és nemcsak kedves kiszolgálásban részesülhet itt, hanem kedvencét is magával hozhatja.

Néhány éve még nem volt annyira érdekes turisztikai célpont ez a város, ugyanakkor pár évvel ezelőtt az új borászatok megjelenésével egyre többen kezdték látogatni ezt a helyet. A Völgy Apartman Eger környékén több programot is kínálnak és ezeknek megismeréséhez elég ellátogatni a Márai központba. Természetesen egy kellemes hétvégéhez dukál a finom étel is, amit a városban lévő 2 nagy étterem biztosít, az egyik az Édeskert, a másik pedig a Butykos. Ezeket felkeresve biztosan nem fogja csalódás érni, ami az ételt illeti.

A Völgy Apartman Eger honlapján ezekről a kiváló helyekről is szó esik, de további 3 kocsma nevével is találkozhatnak az érdeklődők. Ha ezt a leírást is szeretné elolvasni a kedves olvasó, akkor kattintson az eger-apartman.hu címre!