Zárnyitás az év minden napján

A kisebb akadások és a lötyögés alapos gyanúra adhatnak okot a zárbetét állapotát illetően. Megtörténhet, hogy a zárnyitás a következő alkalommal már csak a zárszerelő közbenjárásával lesz kivitelezhető.

Sajnos rengeteg silány minőségű bejárati ajtót lehet venni rendkívül olcsó áron. Pontosabban ezek csak biztonsági ajtónak kinéző nyílászárók, de semmilyen tekintetben nem jelentenek védelmet, sőt, néha jelentős problémát okoznak, amikor a zárnyitás meghiúsul egy hibás zárbetét miatt.

Így vagy úgy, a zárjavítóra mindig lehet számítani, még hétvégén és ünnepnapokon is. A kulcsember.com csapata éjjel-nappal áll a bajba jutottak rendelkezésére Budapesten és környékén.

Ezen kívül nagyon sokféle szolgáltatás közül válogathatunk. Nemcsak akkor érdemes szerelőt hívni, amikor már megvan a baj. A zárnyitás a betörők specialitása is, viszont ennek elkerülése érdekében megtehetjük a szükséges óvintézkedéseket például egy biztonsági rács vagy hevederzár felszerelésével. Ez már jelentősen megnehezíti a zárnyitás folyamatát az illetéktelen behatolóknak.