Bordásfalak különböző kivitelben

Az ilyen sportfelszerelés nagyszerű módja annak, hogy otthon is fitten tartsuk magunkat. A praktikus berendezés felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt hasznos. Felnőttek esetében a bordásfalak segítik az erő, az állóképesség és az izmok fejlesztését. Az utóbbiak megkapják a gyermekkorban szükséges energia levezetést és változatos terhelést fejlesztenek ki.

Mindez nagyon fontos a gyermekeknek a létfontosságú szervek kialakulása során. Vannak fából és fémből készült bordásfalak. Mindkét anyag bizonyítottan megbízható és tartós. A fa azonban kellemesebb tapintású, környezetbarát és kevesebb karbantartást igényel. A fém hűvösebb tapintású és a speciális festék felvitele után, a bordák fényesek lesznek, ami növeli a csúszás valószínűségét. Léteznek egyszerű és multifunkcionális bordásfalak.

Az előbbiek közé tartoznak a leggyakoribb I-alakú modellek, amelyek két, kereszt rudakkal összekötött oszlopból állnak. Kicsit bonyolultabbak és sokoldalúbbak az L-alakú bordásfalak, amelyek felső része vízszintes sávot tartalmaz.