Bioco B-vitamin komplex 8 komponenssel

A B-vitaminok fontos szerepet játszanak a szervezetünk kiegyensúlyozottságában. Hozzájárulnak az immunrendszer energiatermelő anyagcsere folyamataihoz, szívünk működéséhez és idegrendszerünk épségéhez is. A Bioco B-vitamin komplex olyan készítmény, ami egyszerre több B-vitamint tartalmaz.

Ezek változatos táplálkozással könnyen a a szervezetbe juttathatóak, vízben oldódnak, így ami a szervezetünknek felesleges, az a vizelettel távozik. A B-vitamin hiánya kellemetlen tüneteket okozhat. Étvágytalanság, izomgyengeség, a száj nyálkahártyájának gyulladása, hasmenés, vérszegénység, bőrirritációk és mentális problémák. Súlyos idegpálya károsodást okoz a B1-vitamin hiánya.

A Bioco B-vitamin komplex összetevői hozzájárulnak a fáradtság, kifáradás csökkentéséhez. A Bioco B-vitamin komplex biotinja segíti a sejtek zsír és aminosav anyagcseréjét, valamint a zsírsavak szintézisét. Az étrend-kiegészítő tabletta 90 darabos kiszerelésben kapható. Az ajánlott mennyiség napi 1 darab, amit nem ajánlott meghaladni.