Akciós okostelefonok számos gyártó kínálatából elérhetők

Számos negatív hozadéka van a fogyasztói társadalomnak, például a szállítmányozásból fakadó környezetszennyezés. De mint minden éremnek, ennek is van egy másik, ha úgy tetszik napos oldala, ami az elérhető termékek sokszínűségében nyilvánul meg.

Ha lecserélnénk a mobilunkat, akkor akciós okostelefonok is bőven rendelkezésre állnak, és a számos gyártó sokszínű modellpalettája már-már végtelen választási lehetőséget kínál. Néhány évvel ezelőtt a 3,5”-es képernyővel rendelkező telefonok nagynak számítottak, manapság ennek majd a duplája egy-egy mobil képernyőjének az átlója.

A 2000-es évek közepén, még a nyomógombos telefonok voltak többségben, amiknek a kijelzője az 1-2 körömnyi mérettel is kiszolgálta az igényeket. Jöttek aztán az internetezésre fókuszáló okosmobilok, amiknél már fontos szempont volt a megjelenítő mérete.

Ma sokan elsődlegesen az ilyen eszközök segítségével fogyasztják az online tartalmakat, nem meglepő tehát, hogy az akciós okostelefonok között alig találunk 4”-es vagy annál kisebb képernyővel ellátott készüléket.