A műtős sapka védelmet garantál

A kiegészítők kiválasztásakor nemcsak a designra, hanem a kényelemre is nagy hangsúlyt kell fektetni. A műtős sapka harmonika formájú, ebből kifolyólag tökéletesen illeszkedik minden fejre. Speciálisan orvosi használatra tervezett kellék.

Az egyszer használatos darabok pereme gumírozott, ennek köszönhetően nem fog elmozdulni vagy leesni a fejről. A műtős sapka közelebbről megnézve hálós szerkezetű. Nagyszerű a légáteresztő képessége, így alatta a haj és a fejbőr megfelelően szellőzik. Általában kék, zöld és fehér színben van jelen. A hátul megkötős típust is sok szakember választja. Amennyiben szorosan helyezi fel, akkor biztos tartást garantál. Ugyanazon tulajdonságokkal rendelkezik, mint az előbb említett változat.

Kisebb és nagyobb csomagban egyaránt megvásárolható. A műtős sapka árát befolyásolhatja, hogy mennyi darabos a kiszerelése. Minél több darab van a csomagban, annál kedvezményesebb összegért veheti a birtokába. Ha online rendeli meg, akkor a kiszállítás lehetőségével is élhet.